KAV Utrecht / Nieuwegein - KAV Autoverhuur (2024)

Voor elk vervoersprobleemeen oplossing

Wilt u een busje huren in Nieuwegein voor een verhuizing? Of heeft u een mooie set meubels aangeschaft? Past die ene kast niet in uw eigen auto? Wanneer u zelf helpende handen heeft, is een busje huren vaak goedkoper dan een transportbedrijf inschakelen. Bij KAV vindt u verschillende maten busjes, die geschikt zijn voor verschillende situaties.

Busje huren in Utrecht voor een verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen in de regio Utrecht? Dan is een verhuisbus huren een belangrijk onderdeel van de dag! Bij KAV Autoverhuur in Nieuwegein hebben we busjes, bakwagens en vrachtwagens in verschillende formaten beschikbaar. Met verschillende extra’s zoals verhuisdozen, een ‘hondje’, een steekwagen, een traploper en nog veel meer kan je jouw verhuizing nog makkelijker maken. Twijfelt u over welk formaat busje u nodig heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Busje huren voor kort gebruik

Een busje huren in de regio Utrecht voor het vervoeren van nieuwe aankopen zoals een meubelset of een kast die niet in uw auto past? Ook voor korte afstanden en periodes is het mogelijk om bij KAV Nieuwegein een busje te huren. Reserveer gemakkelijk online de gewenste periode.

Dagje weg met een personenbus in Utrecht

Bij KAV Autoverhuur Nieuwegein kunt u niet alleen busjes huren voor het vervoeren van spullen, we hebben ook verschillende personenbusjes beschikbaar. Ideaal als u met een grote familie, vriendengroep of groep collega’s bijvoorbeeld een dagje naar Utrecht wilt.

Omdat u zelf de duur van de huurperiode bepaalt, kunt u ook een busje huren om op vakantie te gaan. U kunt zorgeloos de weg op met de busjes van KAV. De busjes zijn jong en worden goed onderhouden. Zo zorgen we ervoor dat u altijd veilig en betrouwbaar de weg op gaat.

Wat kost een busje huren in Utrecht?

Vanaf 36 euro kunt u al een busje huren in Utrecht. De grootte en prijs is afhankelijk waarvoor u een busje wilt huren: verhuizing, verbouwing, vervoering, kleine of grote objecten, dagje weg, etc. Verder hangt de prijs af van de huurperiode en het aantal kilometers dat u maakt. Verwacht u veel kilometers te maken in uw gekozen huurperiode, dan kan het verstandig zijn om te kijken naar de kilometervrije opties.

Extra’s huren

De prijs wordt bepaald door het type voertuig, de grootte, huurperiode, en het aantal kilometers, en natuurlijk de extra’s die u erbij huurt. Voor het verplaatsen van zware objecten is het handig om een hondje te huren, of een verhuisdeken om uw spullen tegen beschadigingen te beschermen, of een steekwagen om makkelijk meerdere verhuisdozen te vervoeren. Zo zijn er nog veel meer opties die u bij het busje kunt huren. Alles om uw klus zo soepel mogelijk te laten verlopen. De extra’s die u erbij wilt huren kunt u tijdens het reserveringsproces toevoegen.

Staat uw huurperiode en gewenste extra’s niet erbij? Of bent u bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Dan kunt u kiezen voor maatwerk. We bespreken dan samen uw situatie en stellen een passende offerte voor u op. Door met u mee te denken, weet u zeker dat u het juiste voertuig, de benodigde extra’s, en de gewenste huurperiode kiest. Zo is een busje huren in Amstelveen goedkoop en gemakkelijk!

Particulier of zakelijk busje huren in Utrecht - Nieuwegein?

Zowel particulier als zakelijk kunt u een bus huren bij KAV Autoverhuur Nieuwegein. Voor uw privégelegenheden heeft KAV Autoverhuur altijd een oplossing. U kunt via onze homepage een voertuig kiezen en deze reserveren via ons systeem. Gemakkelijk en snel! Wilt u zakelijk een busje huren Nieuwegein dan is dat ook mogelijk. U hoeft daarvoor niets anders te doen dan als particulier.

Naast een busje huren Nieuwegein hebben wij ook andere verschillende zakelijke oplossingen. Tijdelijk, voor langere termijn, één voertuig, grotere projecten, bij ons is van alles mogelijk. Wij zijn dé specialist op gebied van mobiliteit en vervoer! Wilt u meer weten over zakelijk een busje huren in Nieuwegein of andere vragen? Mail dan naar sales@kavautoverhuur.nl, neem telefonisch contact met ons op, of kom bij ons filiaal in Nieuwegein langs.

Onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen voor zowel particuliere als zakelijke oplossingen. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring met het inzetten van onze expertise in ontelbare situaties. Als u op zoek bent naar een busje huren in Nieuwegein, dan bent u bij KAV Autoverhuur in goede handen!

KAV Utrecht / Nieuwegein - KAV Autoverhuur (2024)

FAQs

Wat is een betrouwbare autoverhuurder? ›

Avis is in twee verschillende testen uitgevoerd door de Consumentenbond en de ANWB als beste getest voor autohuur in het buitenland. In de Consumentenbond Reisgids van mei is de website van Avis Autoverhuur in de test 'websites autohuur in het buitenland' als beste naar voren gekomen.

Wat is de borg bij KAV? ›

De borg bestaat uit het eigen risico bedrag vermeerderd met de vermoedelijke huursom van het voertuig. Deze huursom bestaat uit de verwachten huurprijs, de verwachte extra gereden kilometerprijs, de eventuele premieverlaging eigen risico, de eventuele verzekeringspremie en het brandstofverbruik.

Wat kost het om een auto te huren per dag? ›

Een auto huren kost gemiddeld zo'n € 61,- per dag. Bij deze prijs zitten de bijkomende kosten zoals verzekeringen, brandstofkosten, overige extra's (zoals een kinderzitje of extra bestuurder) en kosten per kilometer niet inbegrepen. De verzekeringskosten en kosten voor overige extra's verschillen per aanbieder.

Wat zijn vrije kilometers huurauto? ›

* Een auto kilometervrij huren houdt in dat het aantal kilometers dat je rijdt financieel gezien niet uitmaakt. Jij kunt met je huurauto onbeperkt kilometers rijden, zonder hier een extra toeslag voor te moeten betalen. Door kilometervrij te rijden wordt je niet verrast door extra kosten aan het einde van de week.

Waarom is Sunnycars zo duur? ›

Auto huren in het buitenland bij Sunny Cars

Want waar ze bij Sunny Cars bekend om staan is de altijd goed bereikbare Nederlandse klantenservice. Dit is dan ook de reden waarom Sunny Cars duurder is dan andere aanbieders.

Wat is eigen risico bij Sunny Cars? ›

Bij Sunny Cars altijd volledig verzekerd

Alvast ter geruststelling. Bij Sunny Cars hoef je je geen zorgen te maken over de verzekering van je huurauto, want onze autohuur is all-inclusive. Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen, het eigen risico is gedekt en er zijn geen onverwachte kosten.

Wat is de goedkoopste manier om een auto te huren? ›

Goedkoop een auto huren op reis: 10 tips om te besparen op je...
  • #1 Boek vooraf een all-in huurpakket.
  • #2 Check de prijzen bij verschillende ophaallocaties.
  • #3 Bekijk of one-way voordelig is.
  • #4 Bespaar één huurdag door je ophaal-en inlevermoment slim te plannen.
  • #5 Check of toeslagen zijn inbegrepen.

Wat is de goedkoopste auto om te huren? ›

Wat is de goedkoopste autoverhuurder in Nederland?
Budgetvanaf € 21 /dag
Europcarvanaf € 21 /dag
Thriftyvanaf € 22 /dag

Kun je een auto huren zonder creditcard? ›

Als u een auto huurt met iemand anders creditcard, dan is de kans groot dat de huurauto niet wordt meegegeven. U kunt als hoofdbestuurder ook gewoon een auto huren met uw pinpas. Deze pinpas dient dan eveneens op uw eigen naam te staan.

Hoe hoog is de borg bij autohuur? ›

Hoeveel bedraagt de borg? Dit hangt af van het type voertuig dat u huurt en of u het eigen risico verlaagt. Indien u uw eigen risico niet verlaagd is de borg gelijk aan het eigen risico vermeerderd met het verwachten huurbedrag. Indien u uw eigen risico verlaagd is de borg afhankelijk van de klasse auto.

Wie mag in een huurauto rijden? ›

Wie mag in een huurauto rijden? Personen vanaf 18 jaar, die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs voor het vervoermiddel dat men huurt, mogen in een huurauto rijden. Meestal is dat het rijbewijs B. In sommige gevallen is een rijbewijs BE vereist, zoals wanneer je bepaalde aanhangers nodig hebt.

Kun je met huurauto grens over? ›

Met een huurauto mag je dus niet zomaar de grens over. Hier dien je vooraf toestemming voor te vragen aan de verhuurder en dat kun je online aanvragen tijdens het maken van je reservering. Het aanvragen van de grensoverschrijding heeft alles met verzekeringen te maken.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 5544

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.